معرفی سبک مینیمال
اگر بخواهیم این استایل را در یک جمله تعریف کنیم میشود بگوییم که یک استایل شیک، برازنده و اتوکشیده هست. دنباله روهای استایل مینیمال معمولا با حداقل ها تبدیل به خوشتیپ ترین ها میشوند. شعار کمتر غنی تر است یا less is more که شعار معروف مینیمالیست هاست، به طور کامل طرز فکر و فلسفهی این سبک را توضیح میدهد. پوشیدن لباس به سبک مینیمال به راحتی و به سرعت انجام میگیرد و شخص در مدتی کوتاه ظاهری آراسته و خوش تیپ خواهد داشت. از حداقل اکسسوری استفاده میشود، رنگهای مورد استفاده عمدتا خنثی و ملایم، همانند مشکی، سفید، کرم، خاکستری و .. است. در لباسهای این سبک اضافات و تعلقات و آیتمهای رنگارنگ حذف میشود و یکدستی و یکرنگی جای آن را میگیرد.
سبک مینیمال بعد از جنگ جهانی دوم در دهه 1960 شکل گرفت و در دهه 1990 به صورت حرفهای در آثار طراحان لباس دیده میشد. شاید کوکوشنل یکی از اولین طراحانی بود که این سبک را در طراحی هایش استفاده کرد و یا کلوین کلین که اتفاقا به استاد مینیمالیسم هم معروف است.
- مشهورترین مینیمالیست های تاریخ
تکنولوژی: استیو جابز، فلسفه: سقراط، علم: انیشتن، سلبریتی: رابرت پتینسون - اصول و قواعد سبک مینیمالیست
_ استفاده نکردن از لباسهای طرحدار به جز الگوی راه راه
_ به کار نبردن تزئینات و اکسسوریهای برجسته و اغراق آمیز
_ استفاده از لباسهای تک رنگ
_ داشتن یک سیلوئت زیبا (سیلوئت در زبان انگلیسی به معنای نیم رخ سیاه یا سایه است و در دنیای مد یعنی خطوط سایه روشنی که در اندام شما پس از پوشیدن لباس های تان ایجاد می شود.) - آیتمهای پر کاربرد کمد استایل مینیمال:
_ شلوار جین در طیفهای رنگی خاکستری و آبی
_ بلوز یا تیشرت سفید
_ کیف و کفشهای یکدست و راحت بدون الگوی خاص، کفشهای تخت، اسپورت و کالج
- مشهورترین مینیمالیست های تاریخ
قشنگ ترین ویژگی مینیمالیسم از بین بردن کلیشههای جنسیتی در انتخاب لباسهاست. در این سبک زنانه و مردانه بودن لباس اهمیتی ندارد.
برای آشنایی با انواع سبکهای فشن، دوره سبک شناسی موسسه دیبارت را به شما پیشنهاد میکنیم.
دیدگاهتان را بنویسید